info@decornails.hu 06-70/366-4587 1191 Budapest Üllői út 216/2.

Rólam

Üdvözöllek weboldalamon!

Dombi Nikolett műkörmös, manikűrös

Dombi Nikolett vagyok manikűrös, műkörmös. 2013 óta dolgozom a szakmában. A célom olyan minőségi, precíz és egyedi munkák készítése, melyekkel a vendégek nem csak elégedetten távoznak, hanem azt érzik, hogy a műköröm, vagy gél lakk valóban az egyéniségüket tükrözi. Ennek érdekében folyamatosan képzem magam, és újabbnál újabb technikákat tanulok.

2013-ban szereztem meg az OKJ bizonyítványom, majd szinte rögtön utána már el is kezdtem a szalongyakorlatomat.

Gyerekkorom óta hobbim a festés, ezért választottam ezt a szakmát. Mindig is elbűvölt, hogy a vászon után a hatalmas motívumokat körömre, egészen kicsiben is el lehet készíteni. Míg a technikák hasonlóak, az ecset ici-pici lett. Műkörmösként tehát azt helyezem előtérbe, legyen szó akár gél lakkról, akár műkörömről, hogy azok a lehetőségek, amik matricával, nyomdával és hasonló gyors módszerekkel nem elérhetőek, azok is megvalósulhassanak.

Ha neked fontosak a következők:

  • precizitás,
  • lelkiismeretesség,
  • megbízhatóság,
  • egyediség

akkor ne keress tovább, mert jó helyen jársz.

Tekitnsd meg eddigi munkáim!

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a gyorsaság nem mehet a minőség rovására, így kapkodásnak helye nincs. Egy műköröm építése nálam időben kb. 150 perc ( alap műköröm), egy gél lakk 60 perc, ezért az időpontodat is úgy kérd, hogy ez az idő kényelmesen beleférjen a napodba, ne kelljen sietned. Mindezt azért, hogy valóban olyan végeredménnyel távozz, amit megálmodtál magadnak.

Továbbá azt is fontosnak tartom, hogy amíg szépülsz, addig pihenhess, lazíthass egy kicsit. Nincs futószalag munka, minden vendégre ugyanúgy, teljes körűen figyelek.

Műköröm esetén kizárólag zselével dolgozom! Még tudok új vendégeket fogadni, műkörömre is.

Várlak szeretettel Budapesten a 19. kerületben,
Dombi Nikolett műkörmös