info@decornails.hu 06-70/366-4587 1191 Budapest Üllői út 216/2.

Műkörömépítés

Műkörömépítés a 19. kerületben

A műkörömépítés lényege a természetes körmök meghosszabbítása és szebbé tétele. Ez a technika azoknak is lehetőséget ad, akik soha nem voltak elégedettek a körmük formájával, méretével, típusával. Ezáltal a magabiztosság is fokozódik a hétköznapok során.

A műkörömépítés folyamatosan fejlődő iparág, így a lehetőségek egyre szélesebb skálája biztosítja a kényelmes, szebb és tartósabb viseletet.

A nálam készült műkörmök minőségi alapanyagokkal készülnek.

A munkáimra két hét garanciát vállalok. Ez idő alatt, ha a műköröm a saját hibádon kívül (erős ütés, zúzódás) megsérül, a javítása ingyenes.

Műkörömépítés munkáim


Töltés és tartósság

A műköröm töltése és tartóssága

A műköröm igényes, ápolt külsőt biztosít 3-4 héten át, anélkül, hogy foglalkozni kelljen vele. Sok esetben a műkörmök 6-7 hétig is fenn maradnak, viszont, ha a töltés nem időben történik, a köröm sérülékeny lesz. Ezáltal könnyen sérül, törik le, nem ritkán a saját köröm kárára. Töltés a 2. és 4. hét között esedékes, attól függően, milyen gyorsan nő a körmöd. Erre figyelj kérlek!

Ecsetek műkörömépítéshez

Légy egyedi!

A munkám során nagy hangsúlyt fektetek az egyedi elképzelések megvalósítására. Nincs sablonozás, matricázás, a minták mindegyikét kézzel festem, így mindent a személyiségedhez tudunk igazítani. Nyugodtan jöhetsz úgy is, hogy nincs konkrét elképzelésed, együtt összerakjuk a hozzád leginkább illő köröm szettet, amit ékszerként viselhetsz a szürke hétköznapokon. Ha tanácstalan vagy, abban is tudok segíteni, milyen formát válassz a kéz és körömformádhoz, életviteledhez. Első műköröm esetén pedig további tanácsokkal látlak el.

Műkörömépítés Budapesti szalonunkban

Minőségi műkörömépítés

A fentebb említett dolgok és a precíz kivitelezés érdekében, a minőségi alapanyagok és odafigyelés mellett időre van szükségem. Kb. 2,5 órával számolj, mielőtt hozzám érkezel. Kérlek szánj időt a körmeidre. Arról nem is beszélve, hogy a rohanó világban igen is neked is szükséged van egy kis pihenésre.

Általam használt műkörömépítő technikák

Az általam használt műkörömépítő technikák

Épített zselés és tip zselés technikával dolgozom. Az esetek többségében, ha a köröm nem indokolja, épített technikával dolgozom. A tipek akkor kerülnek elő, ha nincs szabad körömszél, ami alá a sablon felhelyezhető, gondolok itt például a körömrágókra. Ebben az esetben tip zselé technikával fog készülni a műköröm.