info@decornails.hu 06-70/366-4587 1191 Budapest Üllői út 216/2.

Japán manikűr

Japán manikűr a 19. kerületben

A manikűrözés napjainkban már nem csak egy esztétikai szolgáltatás. Az új, japán manikűr mára szinte kiszorította a hagyományos manikűrözést az előnyei miatt. Természetes hatóanyagai megerősítik a körmöket és a polírozással ellentétben a köröm szikrázó fénye hetekig is megmarad.

Szerepe a körömerősítésben

A japán manikűr rendszeres alkalmazásával megerősödik a legproblémásabb köröm is, csökken, javul az akár sok-sok éve tartó berepedezés. Nagy segítség olyan esetekben is, ha valaki úgy dönt, nem kér többet műkörmöt és körömerősítést szeretne. Alkalmazása kb. két hetente ajánlott, kúraszerűen. A decornails-en ehhez bérlet is elérhető.

Története

A japán manikűr kb. 400 évvel ezelőtt a japán arisztokrata nők kiváltsága volt, akik ezzel is hangsúlyozták társadalmilag előkelő helyzetüket. Manapság viszont szinte bármelyik körmös szalonban elérhető.

Vegyszerek, szintetikus anyagok nélkül

A szépségszalonokban használt vegyszerek sokáig számos, igényes nőt visszatartottak attól, hogy igénybe vegyék ezeket a szépészeti szolgáltatásokat. A japán manikűr nekik is megoldást jelent, hiszen két természetes anyagból áll, méhviasz és talkum, melyek a körömlemezbe dolgozva tartós fényt adnak és megerősítik a természetes körmöt.

Műköröm után

Műköröm eltávolítása után a japán manikűr az egyik legjobb eljárás arra, hogy természetes körmünk újra a régi legyen, mellette pedig csillogó, ápolt hatást kölcsönös a viselőjének.