info@decornails.hu 06-70/366-4587 1191 Budapest Üllői út 216/2.

Manikűr és kézápolás

Manikűr és kézápolás a 19. kerületben

Kinek ajánlott a manikűr?

A kezünk alapvető figyelmet követel, ha az ápolt megjelenésről van szó. A manikűr lehetőséget biztosít azoknak, akik a természetes, ápolt hatást kedvelik, továbbá körömerősítési technikaként is alkalmazható.

Ezt a technikát azoknak is ajánlanám, akiknek valamilyen okból nem lehet színes anyag a körmükön, mint egészségügyi dolgozók, vagy bizonyos zeneművészeti ágban dolgozók stb.

Tekintsd meg manikűr árainkat

Manikűr 19. kerület

A manikűr szerepe a körömerősítésben

A manikűr ma már nem csak egy esztétikai szolgáltatás, hanem a saját köröm megerősítése is beletartozik. A technikája pedig a japán manikűr, ami számtalan helyzetben tud segíteni a problémás körmökön. Amennyiben a saját köröm töredezik, repedezik ez a legjobb megoldás, amely tartósan erősebbé teszi a természetes körmöket.

Elkészítésekor nincs szükség vegyszerekre, két természetes anyag felhasználásával ( méhviasz és talkum) készül. A végeredmény úgy néz ki, mint egy gyönyörű, fényes lakkozás, amely hetekig tartós, de nem kopik. A japán manikűr kúraszerű alkalmazásával megerősödik a köröm és megszűnik az akár sok-sok éve tartó berepedezés. Nagy segítség a japán manikűr olyan esetekben is, ha valaki úgy döntött, nem szeretne többet műkörmöt és a műköröm eltávolítása után, amennyiben el van gyengülve a köröm, megerősíti azt.

Paraffinos kézápolás

Elsősegély a száraz bőrnek

Száraz bőr esetén nagy segítséget nyújt a paraffinos kézápolás, pláne akkor, ha már a hagyományos otthoni krémezgetés nem segített. Kezelés után a bőr bársonyos, puha, kellemes tapintású lesz.

A paraffinos kézápolás előnye abban rejlik, hogy a meleg paraffin réteg alatt, az ápoló kézkrém hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak. Alkalmazható a kéz fiatalítására is, mindemellett késlelteti a bőr öregedését.

A paraffinos kézápolás menete:

Először egy bőrradírozás és krémezés történik, ezután pedig meleg paraffinba kell meríteni a kezeket. Használata fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott.