info@decornails.hu 06-70/366-4587 1191 Budapest Üllői út 216/2.

Műköröm esküvőre

Mi a teendő, ha még soha nem volt műkörmöd?

Esküvői műköröm

Az egyik legfontosabb instrukció, hogy ha úgy döntesz, hogy műkörmöt szeretnél a nagy napra és még soha nem volt műkörmöd, akkor semmiképpen se az előtte való napokon készíttesd el.

Esküvői csokor műkörömmel

A műköröm teljesen természetes és kényelmes érzés, de meg kell szokni. Ez azért a legtöbb embernek beletelik egy pár napba. Nyilván ez a hossztól is függ. Ha az esküvőre egy nagyobb méretet választasz, az gondot okozhat. Érdemes kb. 3-4 héttel az ünnep előtt elkészíttetni a legelső műkörmödet és a legelső töltés legyen maga, az esküvői köröm. Ha így jársz el, egészen biztos, hogy elkerülheted a kényelmetlenségeket.

Esküvői gél lakk

Amennyiben minderre nincs időd, lehetőséged, vagy gél lakkot válassz a műköröm helyett, vagy pici, természetes hosszúságú műkörmöt.

Esküvői műköröm fehér dekorációval

Amennyiben már volt, vagy van műkörmöd, akkor az egyetlen feladat a legmegfelelőbb típus, minta kiválasztása.

Milyen legyen?

A legtöbb esküvői műköröm vagy francia, vagy világos rózsaszín alapú, fehér díszítéssel, de gyönyörűek a kövekkel díszített megoldások is.

Francia műkörömépítés

Mire figyelj a választásnál?

Figyelj az összképre, a körmöt hangold össze a ruháddal, az ékszerekkel és a saját stílusoddal is. Amennyiben tanácstalan vagy, együtt is összerakhatjuk a legmegfelelőbbet, ilyenkor érdemes fotót hoznod a szalonba a ruhádról.

Francia műköröm fehér díszítéssel

Várom hívásod!

06-70/366-4587