info@decornails.hu 06-70/366-4587 1191 Budapest Üllői út 216/2.

Műköröm eltávolítása otthon

Műköröm eltávolítás házilag

A munkám során sokszor találkoztam olyan esetekkel, amikor kényelmi okokból valaki úgy döntött, hogy a műkörömtől otthoni körülményektől szabadul meg, nem belegondolva abba, hogy maradandó károkat is okozhat ezzel.

Leoldás: A zselé műköröm anyagokat nem lehet leoldani, pláne nem boltban kapható acetonnal. Ezzel, csak károkat tudtok csinálni, érdemes azonnal elfelejteni.

Letépés: A másik borzalmas dolog, amit tehettek, a köröm felfeszegetése, majd letépése. Elvégre már úgyis lógott picit, véletlenül leesett, a körmös úgysem fogja észrevenni, hogy letéptem. De! Észreveszi. Ahogy azt is, hogy ez a fajta eltávolítás mennyire vékonnyá és sérültté tette a körmöd. Az esetleges véres balesetekről nem is beszélve. Inkább ki se próbáld!

Lereszelés: Még ez tűnik a legjobbnak, ha már otthoni módszerről van szó, a műköröm óvatos, körültekintő lereszelése.

Viszont! Amiért nem érdemes: A műköröm nagy részét, ha nehezen is, de el tudjátok távolítani, viszont amikor a természetes köröm közelébe értek, már jönnek a problémák. A szakavatatlan kezek ilyenkor olyan mértékben szétreszelhetik a körmöt és a bőrt, hogy gombás fertőzés, véres sebek alakulhatnak ki. A körömlemez olyan mértékben gyengülhet el, hogy egy ideig nem lehet rá műkörmöt rakni.

Műköröm eltávolítás, amikor szakember csinálja

Szalonban, a műköröm eltávolítás csiszológéppel történik. Ez a folyamat nem fájdalmas és nem jár károkkal, mindamellett a szakember arra is figyel, hogy a természetes körmöt ne károsítsa.
Ne próbálkozzatok ezzel otthon, nem érdemes!

Várom hívásod!

06-70/366-4587