info@decornails.hu 06-70/366-4587 1191 Budapest Üllői út 216/2.

Blog

Gél lakk leoldás otthon

Gél lakk eltávolítása otthon

Egy cikk a gél lakk eltávolításáról lépésről lépésre, valamint az otthoni eltávolítás előnyeiről és hátrányairól.

Műköröm és gél lakk esküvőre

Műköröm esküvőre

Műköröm és gél lakk ötletek, instrukciók esküvőre. Mire érdemes odafigyelni, mielőtt az esküvődre műkörmöt választasz?

Gél lakk házilag

Gél lakk használata otthon

Egy informatív cikk azoknak, akik otthon szeretnének nekiállni a gél lakkozásnak.

Műköröm vagy gél lakk?

Ez a cikk azoknak szól, akik még nem döntötték el, hogy gél lakkot vagy műkörmöt csináltassanak, kiemelve mindkét technika előnyeit és hátrányait.

Mikor ajánlott a műköröm, és mikor nem?

Ha a műköröm mellett döntesz, élvezheted a technika számtalan előnyét és a tartósságot. Vége a betöredező körmöknek, akármilyen hosszúságot választhatsz, sőt a körömrágósoknak az egyik legjobb megoldás. Továbbá arról is olvashatsz, hogy mikor nem lehet körmöd.

Mire figyelj az első műkörömnél?

Hasznos gyakorlati tanácsokról olvashatsz, amennyiben most először csináltatsz műkörmöt. Továbbá leírok néhány tényt és tévhitet és fontos dolgot, amit érdemes figyelembe venned.

Műköröm eltávolítása otthon?

Ha összefoglalhatnám a cikket két szóval, akkor ez lenne:„Ne tedd!” A cikkben pedig arról olvashatsz miért nem kéne ezzel otthon kísérletezni, továbbá, hogy mik a következmények.

Tévhitek a műkörömről?

A műkörömről sok téves dolog él a köztudatban, ideje ezeket eloszlatni. Hogy a legismertebbeket említsem: csak hosszú, hegyes körmök léteznek és hogy kényelmetlen a házimunka során.

A műköröm története

A műköröm története

Az első műkörmöt bármilyen meglepő is, egy férfi készítette és találta fel. Sőt, igazából a főbb fejlesztések is férfiakhoz köthetők. Ha kíváncsi vagy, olvass bele, hogy is fejlődött ki ez a technika.